Leverancier van Verpleegbedden en ziekenhuisbedden

verpleegbedden

verpleegbedden

Verpleegbedden

Als u door ziekte, een handicap of ouderdom veel op bed lift of zelfs bedlegerig bent, is een verpleegbed erg belangrijk. HomeCare Innovation verkoopt op en top comfortabele verpleegbedden, waar u zonder enige klachten zelfs de hele dag in kunt liggen. Ook zijn de verpleegbedden van HomeCare Innovation gebruiksvriendelijk voor uw verzorgende(n). Zij kunnen u gemakkelijk de juiste verzorging bieden als u in dit comfortabele bed ligt.


Het verpleegbed: een korte introductie

Het verpleegbed met sta op functie wordt ook wel een hoog laag bed genoemd. Dit bed is elektrisch in hoogte verstelbaar en daarom zeer geschikt voor patiënten die op bed verzorgd moeten worden. Ook is het bed uitermate geschikt voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten die moeite hebben zelf in bed te komen of uit bed te stappen. Door het bed elektrisch in hoogte te verstellen, worden dit soort dagelijkse handelingen een stuk gemakkelijker én veiliger.


De hoogwaardige verpleegbedden van HomeCare Innovation

De verpleegbedden van HomeCare Innovation ondersteunen de gebruiker en de verpleger optimaal bij het plaatsnemen in het bed en het uitstappen uit het bed. De bedden kunnen in diverse posities gezet worden, waaronder een volledig platte positie en een zittende positie. U kiest zelf welk verpleegbed u aan wil schaffen.

HomeCare Innovation verkoopt verpleegbedden aan particulieren, maar ook aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen. Door een verpleegbed aan te schaffen, hoeft de gebruiker geen lichamelijke inspanning meer te leveren en wordt ook de verzorger optimaal ondersteund. Alle verpleegbedden van HomeCare Innovation zijn volledig elektrisch. Dit betekent dat de bedden extra gebruiksvriendelijk zijn, zowel voor de patiënt als voor de verzorgende die het bed moet bedienen.

Ziekenhuisbed kopen? Wij helpen u graag

Bent u op zoek naar een hoogwaardig verpleegbed voor uw moeder, vader, broer, zus of cliënt? Dan kunnen wij u helpen het juiste ziekenhuisbed aan te schaffen. Wij horen graag aan welke eisen uw verpleegbed moet voldoen en kunnen ook rekening houden met uw budget. Door even met onze experts te overleggen, kunt u het beste ziekenhuisbed aanschaffen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze verpleegbedden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft over een specifiek bed op deze pagina, staan wij voor u klaar. Door u meer te vertellen over onze verschillende verpleegbedden, kunnen wij u helpen de juiste investering te doen.

Lees het artikel in de Stem over de toepassing van de verpleegbedden met sta op functie >>

 

 

Wie is HomeCare Innovation?

HomeCare Innovation zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in- en om het huis vergemakkelijken. Als leverancier bedienen wij via ons netwerk diverse marktsegmenten, zowel in het binnen- als het buitenland. Wij leveren de meeste producten direct uit voorraad, hierdoor is een snelle levering gegarandeerd.

HomeCare Innovation streeft ernaar om continu het assortiment blijven innoveren en onze klanten hoogwaardige producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Voordelen van HomeCare Innovation:

 • Betrouwbare specialist
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit
 • Beschikken over een eigen showroom
 • Eigen montage- en storingsdiensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring in zorghulpmiddelen
 • Waar nodig biedt HomeCare Innovation ondersteuning aan klanten
 • Deskundig personeel
 • Uitgebreid assortiment
 • Veel producten worden direct uit voorraad geleverd
 • Uitgelezen specialist in het leveren van hulpmiddelen
 • Bezit een groot netwerk in uiteenlopende marktsegmenten

Bekijk de volledige online catalogus:

Bekijk hieronder de meest belangrijke producten uit het assortiment van HomeCare Innovation: