Zwembadliften en professionele zwembad liftsystemen

Zwembadliften

Zwembadliften

Zwembadliften

Een zwembadlift wordt gebruikt om mindervaliden gemakkelijk en veilig in en uit het zwembad te helpen. Door een zwembadlift aan te schaffen, kunnen ook mindervaliden gebruik blijven maken van het bad.


Voor privézwembaden en publieke baden

HomeCare Innovation vindt dat ook mindervaliden af en toe een heerlijke duik moeten kunnen nemen. Door een zwembadlift aan te schaffen, maakt u uw zwembad toegankelijk voor mindervalide bezoekers. U kunt een zwembadlift aanschaffen voor uw eigen privézwembad, maar ook voor een publiek zwembad. Heeft u een zwembad in de tuin en bent u minder mobiel geworden? Dan kunt u uw eigen zwembad uitrusten met een zwembadlift. Runt u een publiek bad en wilt u dat uw zwembad voor iedereen toegankelijk is? Dan kan HomeCare Innovation u ook helpen.


Zwembadliften voor zelfstandig gebruik

De zwembadliften van HomeCare Innovation zijn voor de gebruiker volledig zelfstandig te gebruiken. Verrijkt u uw publieke zwembad met een zwembadlift, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u deze lift de hele dag moet bedienen. Ook als u een zwembadlift koopt voor uw eigen zwembad, kunt u deze lift zelf bedienen. Dit betekent dat u kunt gaan zwemmen wanneer u wil, zonder dat u enige hulp van anderen nodig heeft. De zwembadliften van HomeCare Innovation bieden u alle ondersteuning die u nodig heeft.


Zwembadliften die u gemakkelijk kunt plaatsen

HomeCare Innovation begrijpt dat u niet uw gehele zwembad wil verbouwen om een zwembadlift te kunnen plaatsen. Gelukkig is dit ook helemaal niet nodig, want onze zwembadliften zijn eenvoudig te plaatsen. U kunt uw zwembadlift van HomeCare Innovation zelfs gemakkelijk verplaatsen, bijvoorbeeld als u de lift in meerdere zwembaden wil kunnen gebruiken. Een complexe installatie is absoluut niet nodig.


Een groot assortiment zwembadliften

Er zijn verschillende soorten zwembadliften. De verschillende soorten zwembadliften die HomeCare Innovation verkoopt, worden op deze pagina getoond. Alle liften op deze pagina zijn van uitstekende kwaliteit. De liften zijn niet alleen op en top gebruiksvriendelijk, maar uiteraard ook honderd procent veilig. U kunt de liften van HomeCare Innovation gebruiken om mindervaliden personen in het zwembad te tillen, maar ook om mindervaliden uit het zwembad te halen.


Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de zwembadliften van HomeCare Innovation? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een vraag heeft over een specifiek product in ons assortiment, staan wij voor u klaar. We beantwoorden uw vragen graag om u een duidelijker beeld te geven van onze zwembadliften.

Wie is HomeCare Innovation?

HomeCare Innovation zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in- en om het huis vergemakkelijken. Als leverancier bedienen wij via ons netwerk diverse marktsegmenten, zowel in het binnen- als het buitenland. Wij leveren de meeste producten direct uit voorraad, hierdoor is een snelle levering gegarandeerd.

HomeCare Innovation streeft ernaar om continu het assortiment blijven innoveren en onze klanten hoogwaardige producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Voordelen van HomeCare Innovation:

 • Betrouwbare specialist
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit
 • Beschikken over een eigen showroom
 • Eigen montage- en storingsdiensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring in zorghulpmiddelen
 • Waar nodig biedt HomeCare Innovation ondersteuning aan klanten
 • Deskundig personeel
 • Uitgebreid assortiment
 • Veel producten worden direct uit voorraad geleverd
 • Uitgelezen specialist in het leveren van hulpmiddelen
 • Bezit een groot netwerk in uiteenlopende marktsegmenten

Bekijk de volledige online catalogus:

Bekijk hieronder de meest belangrijke producten uit het assortiment van HomeCare Innovation: