Keukenkast liften

Keukenkast liften

Keukenkast liften

Hoog laag keukenkast lift

Bij HomeCare Innovation BV kunnen wij een keukenkast bieden voor in iedere situatie! Wij bieden zowel volledig elektrische hoog laag keukenkast liften als handmatige bovenkast liften voor als de keukenkast minder vaak versteld hoeft te worden.

Ons volledige assortiment aan keuken en garderobe liften >

De verschillende soorten keukenkast liften

U kunt in de eerste plaats vast stellen of u een elektrische of handmatig verstelbare keukenkast nodig heeft. Wij bevelen de elektrische keukenkast voornamelijk aan wanneer er de behoefte is om de keukenkast regelmatig te verstellen, dit omdat de handmatige variant van de keukenkast / bovenkast lift een stuk arbeidsintensiever is dan de elektrische variant van het product.

Verder zijn de mogelijkheden met de aangepaste keukenkasten eindeloos. De verstelbare keukenkasten zijn leverbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes, ook kunt u kiezen uit diverse accessoires voor de keukenkast liften, u kunt o.a. kiezen uit verlichting en verschillende drukknoppen om de lift mee te bedienen.

Verder kunt u kiezen uit de liftbeweging die de hoog laag bovenkast lift aflegt wanneer er van de lift gebruik wordt gemaakt. 

De perfecte keukenkast lift voor uw aangepaste keuken

Iedere keuken is anders, vaak kan het dus lastig zijn om de perfecte oplossing voor uw aangepaste keuken. Gelukkig is het hoog laag lifyststeem voor de bovenkasten bij HomeCare Innovation BV vrij modulair waardoor het systeem vaak zeer eenvoudig te integreren is in uw aangepaste keuken. Voor advies en prijzen verzoeken wij u om ons even een mailtje te sturen met uw wensen ,verwachtingen en afmetingen, wij kunnen dan vaak snel al inschatten welk hoog laag keukenkast het beste passen bij uw situatie. U kunt mailen naar: info@homecareinnovation.nl of bel naar: 010-242 09 13. Wij helpen u dan graag verder!

De voordelen van een hoog laag bovenkast

De voordelen van het integreren van een hoog laag bovenkast in uw invalide / aangepaste keuken is dat ook de rolstoelgebruiker(s) zelfstandig gebruik kan maken van de faciliteiten in de keuken. Verder kan de keukenkast lift in 9 van de 10 gevallen onopvallend, volledig in de stijl van uw keuken geïntegreerd worden. Verder heeft de lift een eigen, automatische noodschakelaar die de lift automatisch stopt zodra deze aan de onderzijde van het aanrecht ergens mee in contact komt. Dit maakt enige verknelling onder de lift onmogelijk.

De ideale keuken voor rolstoelgebruikers!

Neem contact met ons op!

Wenst u verder advies over de verschillende liftsystemen van HomeCare Innovation? Neem dan gerust contact met ons op, een ervaren advieser helpt u dan graag verder! Bel: 010-242 09 13 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@homecareinnovation.nl 

Wie is HomeCare Innovation?

HomeCare Innovation zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in- en om het huis vergemakkelijken. Als leverancier bedienen wij via ons netwerk diverse marktsegmenten, zowel in het binnen- als het buitenland. Wij leveren de meeste producten direct uit voorraad, hierdoor is een snelle levering gegarandeerd.

HomeCare Innovation streeft ernaar om continu het assortiment blijven innoveren en onze klanten hoogwaardige producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Voordelen van HomeCare Innovation:

 • Betrouwbare specialist
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit
 • Beschikken over een eigen showroom
 • Eigen montage- en storingsdiensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring in zorghulpmiddelen
 • Waar nodig biedt HomeCare Innovation ondersteuning aan klanten
 • Deskundig personeel
 • Uitgebreid assortiment
 • Veel producten worden direct uit voorraad geleverd
 • Uitgelezen specialist in het leveren van hulpmiddelen
 • Bezit een groot netwerk in uiteenlopende marktsegmenten

Bekijk de volledige online catalogus:

Bekijk hieronder de meest belangrijke producten uit het assortiment van HomeCare Innovation: