Badliften | Opblaasbare badliften | Petermann Badlift

Badliften

Badliften

Badliften

Veel mindervaliden vinden het lastig om in en uit bad te komen. Voor velen van hen is het zelfs niet mogelijk om een ontspannen bad te nemen, simpelweg omdat zij niet in en uit het bad kunnen komen. Om het nemen van een ontspannen bad gemakkelijker te maken, kunt u een badlift bestellen.


De badlift: een korte introductie

Badliften helpen mindervaliden gemakkelijk en snel in en uit het bad te komen, zonder enige veiligheidsrisico’s. De badlift zakt volledig tot op de bodem van het bad, zodat het voor een mindervalide mogelijk is zonder enige moeite en zonder veiligheidsrisico’s in de badkuip te komen. Een extra voordeel van de badlift, is dat deze lift rugklachten bij verplegend personeel kunnen voorkomen.


Verschillende soorten badliften

HomeCare Innovation verkoopt verschillende soorten liften voor in bad, zodat er voor ieder bad een liftoplossing is. Alle badliften van HomeCare Innovation zijn gemakkelijk in gebruik en honderd procent veilig.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de badlift bathing-cushion aan te schaffen. Dit is een badlift met lucht erin. De gebruiker kan op de lift zitten, maar ook liggen. Als de gebruiker ligt of zit, hoeft u alleen de druktoets te gebruiken om de badlift in werking te zetten. In een mum van tijd zit of ligt de gebruiker in bad. Na het badderen gebruikt u dezelfde druktoets om de lift weer omhoog te laten gaan.

Ook verkoopt HomeCare Innovation de comfort badlift. Dit is een gemotoriseerde badlift die het gemakkelijker én veiliger maakt voor mindervaliden om een bad te nemen. De badlift heeft twee knoppen, die de lift omhoog of juist naar beneden laten gaan. Ook heeft de lift een versterkte zitband, een gratis afstandsbediening en zelfs een thermometer.

 
Veilig een ontspannen bad met HomeCare Innovation

Met de badliften van HomeCare Innovation is het voor iedereen mogelijk geheel veilig een ontspannen bad te nemen. Zelfs als u al jaren niet meer in bad bent geweest omdat dit niet meer mogelijk is met uw gezondheidsklachten, kan HomeCare Innovation u helpen. Het is misschien even wennen een badlift te gebruiken, maar na het eerste gebruik wilt u niets anders meer. Nu kunt u iedere week of zelfs iedere dag weer lekker in bad met uw badlift luchtkussen of uw comfort badlift.


Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze opsta hulpen bad? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u specifiek vragen heeft over de badlift met luchtkussen of als u meer wil weten over onze gemotoriseerde badlift, staan wij voor u klaar.

Wie is HomeCare Innovation?

HomeCare Innovation zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in- en om het huis vergemakkelijken. Als leverancier bedienen wij via ons netwerk diverse marktsegmenten, zowel in het binnen- als het buitenland. Wij leveren de meeste producten direct uit voorraad, hierdoor is een snelle levering gegarandeerd.

HomeCare Innovation streeft ernaar om continu het assortiment blijven innoveren en onze klanten hoogwaardige producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Voordelen van HomeCare Innovation:

 • Betrouwbare specialist
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit
 • Beschikken over een eigen showroom
 • Eigen montage- en storingsdiensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring in zorghulpmiddelen
 • Waar nodig biedt HomeCare Innovation ondersteuning aan klanten
 • Deskundig personeel
 • Uitgebreid assortiment
 • Veel producten worden direct uit voorraad geleverd
 • Uitgelezen specialist in het leveren van hulpmiddelen
 • Bezit een groot netwerk in uiteenlopende marktsegmenten

Bekijk de volledige online catalogus:

Bekijk hieronder de meest belangrijke producten uit het assortiment van HomeCare Innovation: