Groothandel in rubberen drempelhulpen | Drempelverlagers

Gummy ramps drempelsysteem

Gummy ramps drempelsysteem

Gummy ramps drempelsystemen

HomeCare Innovation verkoopt verschillende soorten drempelsystemen. Zo kunt u bij ons ook zogeheten gummy ramps drempelsystemen aanschaffen. Deze drempelsystemen zijn veilig, gebruiksvriendelijk en duurzaam. En omdat wij lage prijzen hanteren voor onze gummy ramps drempelsystemen, hoeft u niet eens veel te investeren in uw hoogwaardige drempelhulp van HomeCare Innovation.


Wat zijn gummy ramps drempelsystemen?

Gummy ramps drempelsystemen zijn drempelhulpen die van hoogwaardig rubber worden gemaakt. Dit is niet altijd het geval bij drempelhulpen, want er bestaan ook drempelhulpsystemen van andere materiaalsoorten. Ook deze drempelhulpsystemen worden door HomeCare Innovation verkocht.

De gummy ramps drempelsystemen van HomeCare Innovation zijn extra veilig. Worden de gummy ramps rubberen drempelsystemen nat, dan worden ze namelijk niet glad. Dit maakt de drempelhulpsystemen uitermate geschikt voor buitengebruik. De drempelhulpen zijn multi-inzetbaar. U kunt hier bijvoorbeeld met een rollator overheen rijden, maar ook met een rolstoel of scootmobiel. Ook zwaardere voertuigen kunnen prima gedragen worden door de stevige drempelhulpsystemen van rubber.


De rubberen drempelhulpen van HomeCare Innovation

De rubberen drempelhulpen van HomeCare Innovation worden van TPE rubber gemaakt. Alle gummy ramps drempelsystemen worden geleverd met dubbelzijde kleefstrip, waarmee u de drempel gemakkelijk kunt plaatsen. Omdat de kleefstrip van hoge kwaliteit is, blijven de gummy ramps drempelsystemen altijd stevig en veilig op de grond liggen.

Door het anti-slip oppervlak van de drempelhulpen, wordt het materiaal nooit glad. Dit betekent dat de drempelhulp altijd honderd procent veilig zijn, ook bij regenachtig weer. De meeste mensen gebruiken de gummy ramps drempelsystemen van HomeCare Innovation dan ook buiten. U kunt er echter ook voor kiezen om deze gebruiksvriendelijke en veilige drempelhulpen binnen te plaatsen.


Drempelhulpen voor iedere drempel

De gummy ramps drempelsystemen van HomeCare Innovation kunnen iedere drempel aanpassen. Of u nu een hoge drempel voor uw bedrijfspand heeft liggen of een lage drempel in uw bedrijfspand heeft: onze drempelhulpen van rubber kunnen uw drempel aanpassen. U kunt de rubberen drempelhulpen van HomeCare Innovation binnen gebruiken, maar ook buiten.

En heeft u een 3-zijdige rubberen drempelhulp nodig? Dan bent u bij HomeCare Innovation ook aan het juiste adres, want wij verkopen ook rubberen drempelhulpen met drie zijden.


Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze hoogwaardige gummy ramps drempelsystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen over deze drempelsystemen beantwoorden. Zo krijgt u een duidelijker beeld van ons rubberen drempelhulpsysteem en kunt u gemakkelijker bepalen of dit systeem ook bij u past.

Wie is HomeCare Innovation?

HomeCare Innovation zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in- en om het huis vergemakkelijken. Als leverancier bedienen wij via ons netwerk diverse marktsegmenten, zowel in het binnen- als het buitenland. Wij leveren de meeste producten direct uit voorraad, hierdoor is een snelle levering gegarandeerd.

HomeCare Innovation streeft ernaar om continu het assortiment blijven innoveren en onze klanten hoogwaardige producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Voordelen van HomeCare Innovation:

 • Betrouwbare specialist
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit
 • Beschikken over een eigen showroom
 • Eigen montage- en storingsdiensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring in zorghulpmiddelen
 • Waar nodig biedt HomeCare Innovation ondersteuning aan klanten
 • Deskundig personeel
 • Uitgebreid assortiment
 • Veel producten worden direct uit voorraad geleverd
 • Uitgelezen specialist in het leveren van hulpmiddelen
 • Bezit een groot netwerk in uiteenlopende marktsegmenten

Bekijk de volledige online catalogus:

Bekijk hieronder de meest belangrijke producten uit het assortiment van HomeCare Innovation: