Modulaire hellingbaan - met platform
Modulaire hellingbaan - met platform
Artikelnummer: Modvl
Omschrijving

Met het Excellent Systems drempelsysteem worden drempels op een eenvoudige manier aangepast. Het systeem kan zowel in binnen als bij buitensituaties worden toegepast. Kleinere drempeloplossingen zijn wegneembaar te installeren, zodat het opritje aan de kant kan worden gezet bij een eventuele schoonmaak of als het systeem tijdelijk niet wordt gebruikt. Doordat het systeem wordt opgebouwd uit verschillende elementen, is Excellent Systems bij uitstek geschikt voor hergebruik. De gewenste hoogteoverbrugging word bereikt door meerdere lagen materiaal op elkaar te stapelen en te fixeren. Het systeem is massief opgebouwd, waardoor geluid wordt gedempt en het bestand is tegen zeer zware belasting.

  • Keuze uit drie hellingshoeken (1:6,7 / 1:13,3 / 1:20)
  • Leverbaar in verschillende breedte en hoogtematen, die op locatie perfect passend geinstalleerd kunnen worden.
  • Kleur lichtgrijs (-2), eventueel te voorzien van gele markering bij start van de oprit.

Heeft u een bijzonder hoge drempel boven de 16 cm, of is er beperkte ruimte voor de plaatsing van de drempelhulp kunt u altijd geheel vrijblijvend een op maat gemaakte drempelhulp aanvragen door te mailen naar: info@homecareinnovation.nl.

Het is belangrijk om hierbij de benodigde afmetingen te melden; erg belangrijk is de hoogte van de drempel, de breedte en wellicht andere bijzonderheden.

Aan de hand van uw beschrijving kunnen wij hieruit een prijs opmaken.

Prijs op aanvraag