TubusOne - Touchscreen bediening
TubusOne - Touchscreen bediening
Artikelnummer: HCN66342
Omschrijving

TubusOne is ontwikkeld om te voldoen aan uw eisen voor hygiëne en toegankelijkheid. De tubusOne is lichtgewicht om de inspanning te minimaliseren. TubusOne heeft een touch-functie ontwikkeld voor gebruik op touchscreens, is gemaakt van koolstofvezel en een hoogwaardige aluminium buis.

De TubusClip is ontworpen om uw toestel op te zetten als houder voor de TubusOne, terwijl het product niet gebruikt wordt. Het zit inbegrepen bij het pakket.
 
Dit pakket bevat:
• 1 TubusOne
• 1 TubusClip
• 1 TubusOne mondstuk

Het mondstuk

Voor betere hygiëne en een aangename positionering van het mondstuk, is het ontwikkeld in een massief medisch nylonmateriaal, uit één stuk met een glad oppervlak. Dit maakt het gemakkelijker om het elke dag schoon te maken en is aangenamer voor uw tandvlees.

De Touch-functie

De aanraakfunctie is gemaakt van zilver geweven vezels en werkt als een verlengde vinger op het touchscreen. Hiermee kunt u bewegingen maken en tikken op het scherm.

De buis

De buis is gemaakt van koolstofvezel en hoogwaardig aluminium om uw inspanningen tijdens het gebruik te minimaliseren. Hoogwaardige lichtgewichte materialen zijn belangrijk voor een maximale gebruikerservaring. Onnodig gewicht in een dergelijk product kan pijnlijke spieren in de mond en nek veroorzaken, daarom hebben de materialen voor dit deel van TubusOne ook hoge prioriteit

De standaard voor TubusOne en TubusClip

De standaard is ook gemaakt van een solide materiaal uit één stuk met een glad oppervlak. TubusClip is ontworpen voor tabletten zodat TubusOne kan rusten terwijl u drinkt, praat, eet of leest. 

Prijs op aanvraag