Toiletliften | Aerolet toiletliften | Elektrische WC lift

Toiletliften

Toiletliften

Toiletliften

Als het gebruik van het toilet moeilijk wordt door een handicap of ouderdom, kunt u een toiletlift bestellen. Een toiletlift helpt mindervaliden het toilet gemakkelijk op en af te komen. De toiletlift helpt de mindervalide voorzichtig te gaan zitten, maar helpt de mindervalide ook weer op te staan na het toiletbezoek. Zo brengt het bezoek van het toilet geen krachtinspanning meer met zich mee, maar is het gemakkelijk en veilig voor iedereen. HomeCare Innovation verkoopt verschillende soorten toiletliften, die speciaal ontwikkeld zijn voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen waar extra ondersteuning op het toilet gewenst is.


Gebruiksvriendelijk, veilig en comfortabel

De toiletliften van HomeCare Innovation zijn van uitstekende kwaliteit. De liften zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook honderd procent veilig. Door een toiletlift van HomeCare Innovation aan te schaffen, weet u zeker dat u zonder enige problemen naar het toilet kunt gaan. Zelfs met ernstige klachten, die uw toiletbezoek ernstig bemoeilijken, bezorgt de HomeCare Innovation toiletlift u een zorgeloos en probleemloos toiletbezoek.

Ook zijn de toiletliften van HomeCare Innovation comfortabel. Ook als u langer op de lift moet zitten, is dit geen probleem. Zelfs gebruikers met ernstige klachten kunnen de toiletliften van HomeCare Innovation op en top comfortabel gebruiken.


De belangrijkste kenmerken van onze toiletliften

Alle toiletliften van HomeCare Innovation zijn weer net iets anders, maar de liften hebben wel enkele kenmerken met elkaar gemeen. Om u een duidelijk beeld te geven van de toiletliften van HomeCare Innovation, sommen wij graag de belangrijkste kenmerken van deze liften graag voor u op:

 • De toiletliften worden voorzichtig én comfortabel van een natuurlijke staande positie naar een zitpositie gebracht.
 • De toiletliften hebben een moderne uitstraling en vallen niet op in de toiletruimte of badkamer.
 • De liften zijn gemaakt van een glad en afwasbaar materiaal, dat u gemakkelijk schoon kunt maken.
 • De toiletliften zijn verkrijgbaar met en zonder armleuningen.

Ook zijn de toiletliften van HomeCare Innovation geschikt voor gebruikers en toiletten van verschillende hoogten. Iedereen kan dan ook een toiletlift van HomeCare Innovation gebruiken om het toiletbezoek veiliger en comfortabeler te maken.


De toiletlift: voor wie geschikt?

De toiletlift van HomeCare Innovation is geschikt voor iedereen die moeite heeft het toilet te bezoeken. Denk hierbij aan mensen met multiple sclerose, maar ook aan mensen met osteotomie of reumatoïde artritis. De automatische toiletlift helpt u op het toilet te gaan zitten, maar ook om op te staan. U kunt de lift tijdelijk gebruiken bij tijdelijke klachten, maar ook voor altijd. Heeft u een chronische ziekte die het moeilijk maakt het toilet te bezoeken, dan is de automatische toiletlift van HomeCare Innovation zeker iets voor u.

Wie is HomeCare Innovation?

HomeCare Innovation zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in- en om het huis vergemakkelijken. Als leverancier bedienen wij via ons netwerk diverse marktsegmenten, zowel in het binnen- als het buitenland. Wij leveren de meeste producten direct uit voorraad, hierdoor is een snelle levering gegarandeerd.

HomeCare Innovation streeft ernaar om continu het assortiment blijven innoveren en onze klanten hoogwaardige producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Voordelen van HomeCare Innovation:

 • Betrouwbare specialist
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit
 • Beschikken over een eigen showroom
 • Eigen montage- en storingsdiensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring in zorghulpmiddelen
 • Waar nodig biedt HomeCare Innovation ondersteuning aan klanten
 • Deskundig personeel
 • Uitgebreid assortiment
 • Veel producten worden direct uit voorraad geleverd
 • Uitgelezen specialist in het leveren van hulpmiddelen
 • Bezit een groot netwerk in uiteenlopende marktsegmenten

Bekijk de volledige online catalogus:

Bekijk hieronder de meest belangrijke producten uit het assortiment van HomeCare Innovation: