Home
Een drempelhulp voor in iedere situatie!
Een drempelhulp voor in iedere situatie!
galerij
-bix6974-2-compressor-min-scaled
Veilig en comfortabel  <br/> in en uit bad
Veilig en comfortabel
in en uit bad
770-af-internet-home-2-min
camel-deco
Toegang tot zwembaden en spa's voor iedereen
Toegang tot zwembaden en spa's voor iedereen
mobilia-cura-home-min

HomeCare Innovation France | Des solutions pour une vie autonome et active.

HomeCare Innovation a été créé en 2000 aux Pays Bas. Bénéficiant d’un franc succès, HomeCare Innovation s’implante en France à partir de 2008. Depuis cette date, notre équipe vous propose des aides techniques ainsi que des solutions adaptées pour les personnes âgées et handicapées.


Nos engagements :

Améliorer le quotidien et garantir l’autonomie des Personnes à Mobilité Réduite (PMR).HomeCare Innovation offre à ses clients des produits innovants et de haute qualité.Apporter une vraie solution dans la démarche de mise aux normes des Etablissements recevant du Public (ERP) avant 2015.

Modulaire drempelhulpen

Om woningen en appartementen voor een rollator of rolstoel toegankelijk te maken, bieden drempelhulpen uitkomst. HomeCare Innovation levert veilige, duurzame, esthetisch verantwoorde en gebruiksvriendelijke drempelhulp-oplossingen voor elke denkbare situatie.

Klik hier

Opvouwbare oprijplaat

HomeCare Innovation heeft een zeer uitgebreid assortiment aan drempelhulpen en heeft in vrijwel alle gevallen een oplossing te bieden. De oprijplaten zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende soorten zorginstellingen.

Klik hier

Onze Catalogus:
hb0120-2-grey-1

Badliften

Dankzij onze badliften en badkussens is het ook voor minder validen mogelijk om weer in bad te gaan, zonder enige inspanning helpt de badlift u volledig tot op de bodem en lift u daarna na gebruik eenvoudig weer omhoog. 

 

NAAR DE PRODUCTEN

Solo - hoofdpagina

Toiletliften

De toiletlift vereenvoudigd het op en af stappen van het toilet en is een ideaal hulpmiddel voor ouderen en minder validen. De wc lift stelt u in staat om moeiteloos en op een veilige manier gebruik te maken van het toilet.

 

NAAR DE PRODUCTEN

-bix6974-2-compressor-min-1

Benenliften

De benenlift stelt de gebruiker in staat om de benen van de grond volledig op het bed te tillen, perfect voor personen met beperkte beenkracht om weer zelfstandig het bed in te stappen.

 

NAAR DE PRODUCTEN

camel-deco-compressor

Sta-op liften

De sta-op liften zijn speciaal ontworpen om te assisteren bij het opstaan vanaf de vloer naar een zittende positie of bij het helpen vanuit het opstaan uit een stoel.

 

NAAR DE PRODUCTEN

Aangepast Sanitair

HomeCare Innovation BV biedt een ruim aantal producten aan voor uw badkamer en toilet. Wij bieden vele oplossing op het gebied van aangepast sanitair die de dagelijkse handelingen in de badkamer niet alleen vereenvoudigen maar ook aanpassingen die van de badkamer weer meteen een veilige omgeving maakt.

Douchezitjes

De douchezitjes zijn ideaal voor minder validen, invaliden en ouderen. Zeer handig hulpmiddel, al onze douchezitjes zijn aan de muur te bevestigen en opklapbaar om ruimte in de douchecabine.

Instapbaden

HomeCare Innovation biedt verschillende soorten instap- en zitbaden, met ieder zijn eigen eigenschappen. De instapbaden combineren de pluspunten van de ligbad met een eenvoudige en veilige instap.

Bidetsystemen

De bidetsystemen van HomeCare Innovation zijn op vrijwel alle toiletpotten te plaatsen en zorgen voor een hygienische en milieuvriendelijke reinigin na ieder toiletbezoek. Ideaal voor ouderen, minder validen en voor andere personen met een berperking.